Flamenco újévcsalogató

Flamenco y punto. Egyszerűen. Adott a tánc, a mozdulat, a ritmus, a dallam, amibe belefonódik a levegő, a lélegzés, a szív dobbanása. Ebben a kavalkádban együtt mozdul a táncos, a zenész és mindazok, akik figyelik őket. A színházterem közös zenei térré változik, ahol mindannyiunkat egyszerre emel fel, nevettet vagy ríkat meg a flamenco ősereje. Így, együtt, a levegő sűrűjében közelítünk 2018 első napjához december 30-án a Stúdió K Színházban.

Keck Mária, Madridban élő flamenco művész, táncos és énekes. Világában többek között keveredik a flamenco, a hazai roma zenei hagyományok, a balkáni népek muzsikáinak lenyomata, felbukkan a blues, és mindent meghatároz valami lényegi íz és varázslat, ami Mária sajátja. Illés János flamenco gitárossal közel tíz éve muzsikálnak együtt.

A közös dalok tértelen és időtlen érvényességgel szólnak a közép-kelet-európai nagyváros közönségéhez, beszélnek nekik a közeliről, a távoliról, a valóságukról, a meséikről, a régiről, mostról és a varázslatokról. Böröcz Petra flamenco művész ebbe a körbe lép be táncával, hogy a zenei érzetek kavalkádjával karon fogva mozduljon,dobbanjon, meséljen a dalról és a mostról.

Ezzel, a csodákat ígérő flamenco kalanddal várunk 2017 Szilveszterének előestéjén, búcsúzunk ettől az évtől, és csalogatjuk az újévi kalandokat.

Keck Mária - ének, tánc
Böröcz Petra - tánc
Illés János - gitár

Jegyár: 2500 Ft.

További részletekért kattints ide.
JEGYVÁSÁRLÁS