Subhira Quartet

Koncert

07. 12.

2019.07.12 20:30 BABtér
Subhira Quartet
Facebook esemény

Latin amerikai ritmusok, elektronikával és kortárs zenével keverve a budaörsi BABtérben.

Az egyik leginnovatívabb chilei csapat 2016 nyarán hozta el először Európába a világzene, a latin-amerikai és kortárs akusztikus és elektronikus zene egyedülálló keverékét. A Subhira 25 éves zenei pályafutása alatt 13 cd-t jelentetett meg, több száz koncertet adott, és több mint 15 nemzetközi turnén vett részt különböző együttesek társaságában. Végre Magyarországon is.

Jegyár: 1800 Ft // Jegyvásárlás

 

 

Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér (BABTér)

A Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér 2016. október 19-én, az 5. Primanima Fesztivál első napján nyitotta meg kapuit a Templom tér 12-ben. A BABtér, mint animációsfilmes központ oktatási és kulturális szolgáltatásokat nyújt minden korosztály számára. A BABtérben animációs stúdió is működik, ahol felsőfokú szakképzésben és egyetemi oktatásban résztvevő diákok fejleszthetik animációs filmjaiket, és itt működik a Primanima Játszóház is, mely egész évben várja az animációs iránt érdeklődő gyerekeket.

A BABtér együttműködik magyarországi és európai animációt oktató egyetemekkel és és civil szervezeteknek, és itt szerveződik és részben itt valósul meg évről évre a Primanima  Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál is. Az animáció azonban nem csak a filmgyártásról szól. A szó eredeti jelentése lelkesítés, (fel)elevenítés, hasznos tevékenységre buzdítás. A BABtér az animáció tág értelmezési körében ennek a küldetésnek kíván eleget tenni.