Spanyol fiesta a Müpában

Koncert

05. 01.

2019.05.01 19:30 Müpa
Spanyol fiesta a Müpában

Immár hatodik éve hozza el legnépszerűbb klasszikusait a Müpába a Klasszik Rádió 92.1 - idén az Óbudai Danubia Zenekar előadásában a spanyol klasszikus zene színe-javát vonultatja fel. A friss és könnyed műsort hangszeres és táncos szólisták teszik még különlegesebbé, a koncerten Hámori Máté vezényel.


Követve a korábbi évek telt házas Klasszikus kedvencek koncertjeinek koncepcióját - a 2017-es Italia Bella és a tavalyi God Save the Queen! című műsor után - Spanyol fiestával folytatódik a sorozat. A több mint huszonöt éves múltra visszatekintő Óbudai Danubia Zenekar missziójának tekinti, hogy az értékes zenét minél több emberhez juttassa el.

Hasonló küldetéssel indult a Klasszik Rádió 92.1, amely 2009 óta sugározza a különböző korok legkedveltebb klasszikus műveit, az operáktól a szimfóniákig, beleértve napjaink legnépszerűbb filmzenéit is. A Klasszikus kedvencek koncert könnyed és minőségi szórakozást kínál a zenekedvelő közönségnek - a népszerű művekből összeállított műsornak köszönhetően bizonyára sokan kapnak kedvet a klasszikus zene hallgatásához.